Vill du få våra aviseringar via Kivra? Fyll i formuläret på kontaktsidan!

Beställ sotarens
ventilationsrengöring
– för komfort och hälsa!

Effektiv ventilationsrengöring med roterande borstar

Med sotarens ventilationsrengöring får du rena kanaler och fräscha luftflöden – viktigt för att du ska må bra och för att huset ska andas rätt.

Med en rätt ventilerad inomhusmiljö får du förutsättningarna för att:

 • Förbättra kvalitén på luften du andas. Du kommer med stor sannolikhet även att sova bättre om natten.
 • Begränsa riskerna för fukt och mögelskador i huset.
 • Optimera din energiförbrukning – en ventilation i balans bidrar också positivt för såväl elkostnad som miljö.

Ventilationsrengöring med effektiva borstar – från 2 733 kr!

Genom våra experter får du effektiv hjälp att återställa husets ventilationsanläggning så nära nyskick som möjligt. Du kan välja mellan våra 6 paket, utifrån det ventilationssystem som du har. För våra vanligaste grundpaket (2 och 3 i beställningsformuläret nedan) betalar du 2 733 kronor * efter ROT-avdrag (3 645 kronor utan ROT). Då gör vi effektivt rent i ventilationskanalerna med roterande borstar. I paketet ingår även rengöring av spisfläkt/kökskanal – vilket också är bra för ditt brandskydd. Har du ett system med frånluftsvärmepump eller mekaniska fläktar väljer du något av paketen 4-6. Har du frågor om din anläggning och vilken typ av rengöring som gäller för just ditt ventilationssystem, tveka att ta kontakt med vår kundtjänst på 016-13 72 72 eller via mejl: info@etunaventilation.se

Beställ redan idag – eller läs mer om ventilation, inomhusmiljö och hälsa.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi för att svara på dina eventuella frågor och för att boka en tid som passar dig. Vill du läsa mer om inomhusmiljö och ventilationsrengöring? Besök våra sidor med Tips & Råd, som du hittar här.

* Montering av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande ingår inte i priset (behövs normalt inte). Priser baserade på ventilationsrengöring av frånluftssystem i villa (max 150 kvm). För rengöring av imkanal/spisfläkt förutsätts att samtliga delar är återkomliga.

Beställ vår ventilations­rengöring för
villa och småhus här!

Ja tack! Jag vill gärna beställa enligt följande:

  * Priser avser villa max 250 kvm inom Eskilstuna kommun. För uppdrag utanför Eskilstuna kommun tillkommer milersättning (mer info vid bokning). I priserna ingår inte montering/byte av rensluckor, spjäll, don, fläktar eller liknande (behövs normalt ej göras).

  *För ROT-avdrag samt avisering/faktura via Kivra


  Har du frågor om RADON?

  Har du funderingar kring förekomsten av radon i fastigheten? Prata med vårt team om mätning och dokumentation!

  Att genomföra en radonmätning kan exempelvis vara bra vid husaffärer eller om du gör förändringar i ventilationssystemet. Det kan vara särskilt viktigt att förvissa sig om läget, när huset ligger i ett utsatt område eller är byggt av blåbetong.

  Vill du veta mer om radon, om mätning och åtgärder? Läs gärna vårt inslag på Sotarportalen som du hittar här.

  Rot-avdrag på ventilationsrensning

  Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
  arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

   

  rotavdrag

  Nyheter

  – Passa på att beställ filter och service av ditt ventilationsaggregat.
  – Injustering luftflöden!
  – Beställ besiktning av skorsten och eldstad!
  – Behöver du hjälp med takskyddsmontage?
  – Läckagemätning och OVK av din nybyggda villa!
  – Planera in för radonmätning eller åtgärder under vinter halvåret

   

  Sotning och ventilation

  Eskilstuna Sotnings AB erbjuder, utöver lagstadgad sotning och brandskyddskontroll på uppdrag av Eskilstuna Kommun, helhetslösningar inom sotning, ventilation och OVK besiktning för såväl kommun, privatperson och företag. Vår målsättning är att bli Mälardalens ledande leverantör av sotnings- och ventilationstjänster.

  Vill du ha hjälp av oss vänligen kontakta oss på info@etunasotning.se

  Kontakta oss

  Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
  Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:


   (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.