Vill du få våra aviseringar via Kivra? Fyll i formuläret på kontaktsidan!

Ombokning sotning & brandskyddskontroll – Eskilstuna & Mälardalen

Här på vår ombokningsportal kan du boka om din tid för sotning och brandskyddskontroll. Tryck på knappen ”Godkänn villkor” nedan, för att komma till portalen. Kostnad för ombokning och övriga villkor enligt taxan för Eskilstuna kommun, kan du läsa mer om här.

Används eldstaden inte så ofta? Tänk på att ändå få sotningen utförd. Rena rökgångar är viktigt när man eldar. Därför utför vi en kontrollsotning för att säkerställa att inte löv, trädpinnar, fåglar och mera har samlats i rökgångarna.

Du kan inte helt avboka tiden för sotning/brandskyddskontroll om du avser att fortsätta använda eldstaden/skorstenen. Avbokas sotningen så avregistreras fastigheten (eldningsförbud). Sotningsobjektet får då endast tas i drift igen efter beställd och utförd brandskyddskontroll.


  (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.

  Villkor: Här kan du boka om din dag och tid om den tid du fått inte passar dig. Genom att klicka i rutan godkänner du våra villkor, enligt taxan för Eskilstuna kommun (se även länk i texten ovan). Knappen ”Boka tjänst” är inte aktiv i dagsläget – vill du boka våra övriga tjänster, välj tjänst från huvudmenyns ”Boka” eller skicka din förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan.


  Rot-avdrag på ventilationsrensning

  Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
  arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

   

  rotavdrag

  Nyheter

  – Passa på att beställ filter och service av ditt ventilationsaggregat.
  – Injustering luftflöden!
  – Beställ besiktning av skorsten och eldstad!
  – Behöver du hjälp med takskyddsmontage?
  – Läckagemätning och OVK av din nybyggda villa!
  – Planera in för radonmätning eller åtgärder under vinter halvåret

   

  Sotning och ventilation

  Eskilstuna Sotnings AB erbjuder, utöver lagstadgad sotning och brandskyddskontroll på uppdrag av Eskilstuna Kommun, helhetslösningar inom sotning, ventilation och OVK besiktning för såväl kommun, privatperson och företag. Vår målsättning är att bli Mälardalens ledande leverantör av sotnings- och ventilationstjänster.

  Vill du ha hjälp av oss vänligen kontakta oss på info@etunasotning.se

  Kontakta oss

  Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
  Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:


   (*) Skriv in ditt personnummer om du istället för vanlig brevkorrespondens vill ha fortsatta aviseringar och viktig information från oss via e-tjänsten Kivra.