Vad kostar det?

För att hålla en så låg kostnad som möjligt är taxan för sotarens arbete baserad på den s.k pärlbandsprincipen – d v s att tid och dag fastställes utifrån inplanerade besök i ett specifikt bostadsområde. Genom att gå från hus till hus kan vi göra arbetet mer effektivt och till lägsta möjliga kostnad för dig. 

 

Taxan enligt denna princip är fastställd av Eskilstuna kommun. Se länk till längre ned. 

 

Om du inte kan ta emot sotaren eller brandskyddskontrollanten på utsatt tid: 

Om den aviserade tiden inte passar, så har du möjlighet att boka om tiden för sotning och brandskyddskontroll. Vid ombokning senast två arbetsdagar (48 timmar) före aviserat besök uttages en extra avgift för sotning om 319 kr och 506 kr för brandskyddskontroll. Vid senare ombokning (upp till 48 timmar före aviserat besök) uttages en avgift 592 kr för sotning och 960 kr för brandskyddskontroll. 

 

Se vårt infoblad här

Se Eskilstuna kommuns priser för sotning

Se Eskilstuna kommuns priser för brandskyddskontroll


Rot-avdrag på ventilationsrensning

Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

 

rotavdrag

Nyheter

-Passa på att beställ filter och service av ditt ventilationsaggregat.
-Injustering luftflöden!
-Beställ besiktning av skorsten och eldstad!
-Behöver du hjälp med takskyddsmontage?
-Läckagemätning och OVK av din nybyggda villa!
-Planera in för radonmätning eller åtgärder under vinter halvåret

 

 

Jobba hos oss!

Eskilstuna Sotnings AB & Eskilstuna Ventilationsrensning AB är ett växande bolag och behöver därför anställa mer folk till sin verksamhet i Eskilstuna.

Läs mer här

 

Sotning och ventilation

Eskilstuna Sotnings AB erbjuder, utöver lagstadgad sotning och brandskyddskontroll på uppdrag av Eskilstuna Kommun, helhetslösningar inom sotning, ventilation och OVK besiktning för såväl kommun, privatperson och företag. Vår målsättning är att bli Mälardalens ledande leverantör av sotnings- och ventilationstjänster.

Vill du ha hjälp av oss vänligen kontakta oss på info@etunasotning.se

Offertförfrågan

Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss: