Hur ofta behöver det sotas & brandskyddskontrolleras?

Vårat företag har till uppgift att tillse och genomföra sotning och brandskyddskontroll så att fastställda sotning- och brandskyddsintervaller inom Eskilstuna kommun hålls. Sotning genomförs för att säkerställa att ingen brandfarlig beläggning finns samt att man kontrollerar att det är funktion på eldstad och skorsten. Brandskyddskontrollen genomförs för att säkerställa att installationen är säker att använda.

 

Se Eskilstuna kommuns intervaller för sotning och brandkyddskontroller 


Rot-avdrag på ventilationsrensning

Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

 

rotavdrag

Nyheter

Behöver du hjälp med kontroll av radon i ditt hus. Hör av dig till Christian på 072-521 33 44 så berättar han mer

Sotning och ventilation

Eskilstuna Sotnings AB erbjuder, utöver lagstadgad sotning och brandskyddskontroll på uppdrag av Eskilstuna Kommun, helhetslösningar inom sotning, ventilation och OVK besiktning för såväl kommun, privatperson och företag. Vår målsättning är att bli Mälardalens ledande leverantör av sotnings- och ventilationstjänster.

Vill du ha hjälp av oss vänligen kontakta oss på info@etunasotning.se

Offertförfrågan

Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:

 

Franke_logo SFSABSSR     ssr_besiktningISO 9001 jpegfunkisFG_4c (002)