Hur ofta behöver det sotas & brandskyddskontrolleras?

Vårat företag har till uppgift att tillse och genomföra sotning och brandskyddskontroll så att fastställda sotning- och brandskyddsintervaller inom Eskilstuna kommun hålls. Sotning genomförs för att säkerställa att ingen brandfarlig beläggning finns samt att man kontrollerar att det är funktion på eldstad och skorsten. Brandskyddskontrollen genomförs för att säkerställa att installationen är säker att använda.

 

Se Eskilstuna kommuns intervaller för sotning och brandkyddskontroller 


Rot-avdrag på ventilationsrensning

Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

 

rotavdrag

Nyheter

 Under v29-30 har vi kortat ner telefontiden pga. av semestertider, vi har öppet mellan 11:00-12:00 måndag-fredag för Eskilstuna Sotnings AB.

Vid brådskande ärenden ring Martin på 0709-22 72 72 eller Jonas på 070-558 35 79

Med vänlig hälsning

Eskilstuna Sotnings AB

Försäljning

Vi har ett flertal produkter till försäljning som är relaterade till vår verksamhet. Välj om du vill montera det själv eller om du önskar att vi kommer och hjälper dig!

Offertförfrågan

Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:

 

ssr_besiktning  Franke_logo SSR     ISO 9001 jpegfunkisFG_4c (002)