Ventilation & OVK

Vi på Eskilstuna Ventilationsrensning AB har mycket stor erfarenhet av ventilationsrensning. Vi jobbar mot villakunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

I samband med ventilationsrensning kan vi erbjuda flera tilläggstjänster som OVK besiktning, avhjälpande av fel och installation av ny ventilation.

 

Vi som bor i Sverige tillbringar 90 % av vår tid inomhus och hälften av den tiden är vi hemma. En vuxen människa andas ca 30 kg eller 25 000 liter luft varje dag. Luften vi andas tar vi som en självklarhet och förutsätter att den är bra.

Våra bostäder blir allt tätare och eftersom få av oss tänkt på att i motsvarande grad förbättra ventilationen, står luften inomhus stilla. Det är inte många svenska bostäder som når upp till myndigheternas krav på 0,5 luftomsättningar per timme.

Vi har alltså under lång period minskat luftomsättningen i våra bostäder samtidigt som antalet fall av astma och allergi ökat kraftigt. Flertalet studier visar att det finns ett klart samband mellan låg luftomsättning i bostaden och astma och allergi hos barn.

Ett väl fungerande ventilationssystem tar in ren och frisk luft och transporterar bort gammal och dålig luft. Det krav man måste ställa på ventilationen är att den ska fungera väl, den ska ge oss frisk luft till rätt temperatur och utan drag eller störande ljud. Den ska heller inte använda mer energi än nödvändigt. Den ska istället hushålla med energi och spara pengar.

 

Beställ en ventilationsrensning där vi samtidigt injusterar luftflöden och funktionskontrollerar er ventilationsanläggning!


Rot-avdrag på ventilationsrensning

Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

 

rotavdrag

Nyheter

Just nu söker vi fler medarbetare till oss på Eskilstuna Sotning AB och Eskilstuna Ventilationsrensnings AB.

Vi söker OVK-besiktningsman, ventilationsmontör, skorstensfejare.

Är du intresserad registrera din ansökan www.bästakollegorna.se

Försäljning

Vi har ett flertal produkter till försäljning som är relaterade till vår verksamhet. Välj om du vill montera det själv eller om du önskar att vi kommer och hjälper dig!

Offertförfrågan

Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:

 

Franke_logo SFSABSSR     ssr_besiktningISO 9001 jpegfunkisFG_4c (002)