OVK-besiktning

Vi genomför obligatorisk ventilationskontroll (OVK) och med fördel så åtgärdar vi enklare fel när vi går fram. Det kan vara så att det står med i kontrollplanen för erat husbygge. När det gäller villor så kan det vara krav med en första besiktning men inte någon uppföljande besiktning.

 

För hyresvärdar är det även krav på återkommande OVK besiktning enligt gällande intervaller som är var 3:e eller var 6:e år. Se mer information under ”ventilation”.


Rot-avdrag på ventilationsrensning

Eskilstuna Ventilationsrensning AB har en lång erfarenhet av att rengöra ventilationssystem. Nu är det ett bra tillfälle då du har möjlighet att få ROT-avdrag. Det innebär att
arbetskostnaden minskar med 30 %. Rengöringen kan även leda till en energibesparing! Vi utför också all form av montage av villaventilation.

 

rotavdrag

Nyheter

 

 

 

Försäljning

Vi har ett flertal produkter till försäljning som är relaterade till vår verksamhet. Välj om du vill montera det själv eller om du önskar att vi kommer och hjälper dig!

Offertförfrågan

Vill du göra en offertförfrågan på ett sotnings- eller ventilationsarbete?
Oavsett om det gäller sotning eller ventilation så är det hit du ska vända dig. Fyll i formuläret som du hittar här så hör vi av oss:

ssr_besiktning  Franke_logo SSRBild     ISO9001 funkis